На Кореччині через батьків-п’яниць босі і брудні діти просять їсти в людей

3708 0

Ми у соцмережах:

На Кореччині через батьків-п’яниць босі і брудні діти просять їсти в людей

Неблагополучне сімейство, де двоє дітей, проживає у селі Щекичин в Корецькому районі. Їхні батьки – алкоголіки і за дітьми не доглядають.

 Про це написала користувачка під ніком Катерина Андрощук в одній з корецьких спільнот в соцмережі. Ось як жінка описує ситуацію:

«Я є мама. Маю прекрасну дитину! Люблю своє дитя, і мені особливо болить душа,адже постійно в полі зору життя двох неповнолітніх діток. Вони є особливими,тому що вони не потрібні своїй мамі, а

старший хлопчик ще й потерпає від насилля від співмешканця маминого. Отже,вони з сім'ї алкоголіків!.

Ці діти живуть у селі Щекичин,Корецького району.

Хлопчика 13- ти років не пускають до школи. Вчителі мовчать. Це сільська невеличка школа,яку з року в рік мають закрити. Тому їм треба " душі".

Він ходить ночами у пошуках чогось,того що можна з'їсти,продати і купити харчів. Їздить в ліс по дрова,ріже їх,вранці носить по два відра води та готує їсти,адже тато і мама після галасливої ночі сплять.

Менша дитина- не має 4 роки. По сусідах ходить,просить їсти..

Обоє дітей недоглянуті: не миті,в брудному одязі.

А живуть вони так: кожного вечора і до ранку бачать п'яних людей,так званих батьків та друзів,які теж зловживають спиртними напоями. У приміщенні курять,матюкаються,б'ються,кричать. Ці друзі побили вікна в будинку.У будинку брудно.

Міліція обіцяє що розбереться,звернеться в соціальні служби. І тут крапка.Ніяких дій.

Ці тато з мамою стали замикатися,ніхто потрапити до будинку не може. Але ж діти не винні!!!!!

Люди,я вірю,що можна щось змінити! Потрібно дати цим дітям промінчик світла та надії,показати ,що життя може бути інакше».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також