На Острожчині судитимуть чоловіка, який прив`язав до стовпа ймовірного злодія

1343 0

Ми у соцмережах:

На Острожчині судитимуть чоловіка, який прив`язав до стовпа ймовірного злодія

До п'яти років за ґратами загрожує 38-річному жителю колишнього Острозького району, який 20 травня цьогоріч вчинив самосуд над 40-річним односельчанином за нібито викрадений ним мобільний телефон.

22 травня до поліції надійшло повідомлення і заява від 40-річного жителя села Кургани про завдані тілесні ушкодження односельцем, який прив'язав його ще й до електроопори скотчем.
 
Слідчі встановили, що 38-річний чоловік запідозрив місцевого жителя у крадіжці мобільного. Зустрівши на вулиці поблизу магазину, вимагав повернути крадене, інакше — прив'яже до стовпа. Власне це і зробив, завдавши односельцю при цьому ще й декілька ударів дерев'яною палицею. Коли той запевнив, що ввечері принесе, звільнив 40-річного чоловіка.
 
38-річному жителю села Кургани повідомили про підозру у катуванні, скоєнному в умовах воєнного стану (за частиною 1 статті 127 Кримінального Кодексу України. Слідчі закінчили досудове розслідування та скерували на розгляд суду кримінальне провадження із обвинувальним актом.
 
Санкція інкримінованої обвинуваченому статті передбачає від двох до п'яти років позбавлення волі.
 
Відомо також, що потерпілий ніде не працює і потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення адміністративних правопорушень, зокрема і за перебування у громадських місцях у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також