На пожежі — по GPS

1104 0

Ми у соцмережах:

На пожежі — по GPS

200 тисяч гривень просять у міського бюджету рівненські рятувальники. Ці гроші вони хочуть витратити на комп'ютери та оргтехніку для нової оперативно-диспетчерської системи.

GPS навігатор Щоб створити єдину цифрову базу потенційно небезпечних об'єктів — АЗС, газопроводів, промислових підприємств, гідротехнічних споруд, мостів, вузлових залізничних станцій та іншого. А на електронній мапі, щоб було б видно усі гідранти та інші джерела води. В подальшому вогнеборці хочуть користуватися ще й GPS-навігацією при виїздах на пожежі, щоб бачити зручні під'їзди до будівель. Віктор Бабак, начальник міськрайонного управління ДСНС в Рівненській області:

— Це допомогло б нам працювати оперативніше. Обладнання закупимо через систему електронних державних закупівель «ProZorro». Тепер чекаємо позитивного рішення міської ради. Бо державне фінансування іде суто на оплату комунальних послуг та зарплату нашим працівникам, а утримання будівлі управління та закупівля спорядження і форменого одягу — за рахунок спецфонду, який ми поповнюємо через надання населенню платних послуг.
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також