На «проклятому повороті» біля Птичі знову ДТП: двоє людей потрапили у реанімацію

4419 0

Ми у соцмережах:

На «проклятому повороті» біля Птичі знову ДТП: двоє людей потрапили у реанімацію

На автодорозі «Київ-Чоп» у Дубенському районі сьогодні, другого липня, близько 14 години сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. На повороті біля села Птичі з дороги злетів позашляховик і в’їхав в автобус, який перевернувся вчора.

30-річна киянка на автомобілі «Mercedes ML» їхала зі сторони Львова у напрямку Рівного. Жінка не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості руху та злетіла в кювет. Там позашляховик зіткнувся із рейсовим автобусом «Яремче-Київ», який перевернувся у кювет учора.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала водійка іномарки та пасажир, 46-річний житель столиці. У жінки медики діагностували пневмоторакс, травму грудної клітки та синці.

У чоловіка – травму плеча, ключиці, грудної клітки, рвані рани вуха та голови. Обох госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні. Пасажир у лікарні помер.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре звертаються до водіїв суворо дотримуватись правил дорожнього руху, особливо під час погіршення погодних умов, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, що під час вчорашньої ДТП біля Птичі потерпіли семеро пасажирів автобуса.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також