На Рівненщині диверсант Безручко отримав 13 років позбавлення волі

5649 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині диверсант Безручко отримав 13 років позбавлення волі

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Рівненської обласної прокуратури жителя Одещини Олександра Безручка визнано винним у державній зраді та закінченому замаху на диверсію. Вироком Гощанського районного суду чоловіка засуджено до 13 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Офіс Генпрокурора Украни повідомляє: в ході судового розгляду прокурор довів, що чоловік у травні 2020 року з власної ініціативи встановив контакт та вийшов на зв'язок з особою, яка представилась працівником ФСБ країни-агресора. Пізніше він, на виконання завдання цієї особи, збирав і передавав детальну інформацію про один з військових об'єктів на території Одеської області.

Крім того, засуджений у вересні 2020 року за завданням свого куратора шляхом дистанційного підриву намагався знищити один з об’єктів критичної інфраструктури «Рівнеоблводоканалу» - підірвати Горбаківсько-Гориньградський водозабір. На місці злочину його затримали співробітники Управління СБУ в Рівненській області. 

Читайте більше: На Рівненщині судитимуть диверсанта з Одещини, який хотів залишити рівнян без води

Диверсанта затримали у Рівному, бо був «під ковпаком»

Захисник ворожого розвідника-диверсанта просив суд зменшити клієнту у п`ять разів суму застави, щоб той зміг вийти на волю


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також