На сесії Рівненської облради - олександрійський скандал

2179 1

Ми у соцмережах:

На сесії Рівненської облради - олександрійський скандал

Депутати Рівненської обласної ради розпочали голосувати за кадрові питання і втягнулися у суперечку.

До Рівного приїхали представники колективу та батьків з Олександрійської спеціалізованої мистецької школи-інтернату, що в Олександрії Рівненського району, аби просити депутатів облради не голосувати за контракт з Наталією Тарасевич, яка керувала закладом і знову виграла конкурс на посаду директора.

Представники зазначили, що пані Тарасевич тисне на колектив та дітей і порушує законодавство.

На захист пані Тарасевич виступила депутатка та заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, яка зазначила, що був проведений жорсткий конкурс, на якому учасники писали тести, ситуативні завдання на знання законодавства та презентували план розвитку. Увесь процес транслювали онлайн.

Також пані Богатирчук-Кривко додала, що Наталя Тарасевич виконала завдання облради і за рік сформувала на базі колишнього інтернату мистецьку школу, де нині навчається більше 90 учнів.

Світлана Богатирчук_Кривко

Також виступили представники колективу та громадські активісти, які директорку підтримують. А депутатка Людмила Мариніна, яка входила до конкурсної комісії, зазначила, що жодних зауважень до пані Тарасевич від колективу та батьківського комітету під час роботи конкурсної комісії не було.

Депутат Михайло Кириллов запропонував питання довивчити і перенести на наступну сесію, проте його не підтримали.

Втім, не набрала голосів і Наталія Тарасевич. За неї проголосували лише 29 депутатів (не вистачило чотири"за"), хоча закон вимагає, щоб депутати рішення конкурсної комісії погоджували. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також