На Волині загинула рівнянка (оновлено)

1838 0

Ми у соцмережах:

На Волині загинула рівнянка (оновлено)

Учора близько 21:00 поблизу Яківців Ківерцівського району автомобіль «Audi 80» під керуванням 29-річного рівнянина злетів у кювет та врізався в дерево.

Внаслідок цього водія та дворічну дитину доправили до рівненської міської лікарні, 30-річна рівнянка померла на місці автопригоди. Загибла була викладачкою НУВГП.

Колеги написали про неї у Фесбуці:

"На 31 році життя трагічно загинула енергійна, добра, чуйна, світла людина, викладач кафедри відновного правосуддя та приватної детективної діяльності, Юхимець Ольга Іванівна. Вона була відповідальною людиною і на роботі, і в сім’ї.

Ольга Іванівна народилася 7 листопада 1988 р. у с. Деражне Костопільського району, Рівненської області. Після закінчення школи із золотою медаллю вступила до Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. акад. С. Дем’янчука, де і працювала після закінчення. З 2015 року працювала викладачем Навчально-наукового інституту права Національного університету водного господарства та природокористування. Незабаром мав відбутися захист кандидатської дисертації.

Була заміжня, виховувала сина і доньку. Друзі, колеги, студенти НУВГП сумують з приводу передчасної смерті хорошої людини, висококваліфікованого, перспективного викладача. СУМУЄМО. ЛЮБИМО. ПАМ’ЯТАЄМО".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також