Стало відомо, як турок освідчувався в романтичному місці на Рівненщині (ВІДЕО)

3788 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, як турок освідчувався в романтичному місці на Рівненщині  (ВІДЕО)

Громадянин Туреччини, який нещодавно у зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині у “Тунелі кохання”, дізнався про туристичний об’єкт із соцмереж з хештегом “Ukraine іs”.

 Про це розповіла фотограф Ірина Твердохліб, з якою чоловік зв’язався на початку серпня.

- Ми довго переписувалися з Сердаром. Усе спілкування було виключно англійською мовою. Для нього основною метою приїзду в Україну була пропозиція, але він запропонував своїй дівчині цю подорож під приводом туристичної. Декілька днів пара провела у Львові і вже тоді вирушила до нас, у Дубно. Звідти ми з чоловіком їх повезли до “Тунелю кохання”, представившись туристами-фотографами.

Організаційні моменти вирішували заздалегідь:

- Я запропонувала для фотосесії купити букет. Як виявилося, турецьке бачення флористики дещо відрізняється від нашого, оскільки, для них обов’язковим елементом є чорний колір. Ми прислухались до побажань замовника і старалися все зробити як він просить. Я також запропонувала організувати пікнік на локації в Оржеві і ми купили все необхідне, враховуючи, що вони не їдять м’яса.

11 серпня компанія поїхала у Клевань втілювати задум. У цей день там якраз проходили зйомки індійського фільму, тому їм довелося 1,5 кілометри обходити колію лісом.

- Це нам навіть пішло на користь, бо Сердар сказав, що забув телефон і повернувся переодягнутися і взяти обручку. У цей час ми з нареченою пішли далі і я запропонувала її сфотографувати. Під час зйомки він підійшов до коханої зі спини і неочікувано зробив пропозицію.

Фото: photo_time_photographer

Фото і відео - Ірина та Микола Твердохліб. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також