Народна віагра

2269 0

Ми у соцмережах:

Народна віагра

Гарбуз вважають дієтичним продуктом, адже в 100 г міститься не більше 50 ккал. Крім того, він багатий вітамінами і мінералами: бета-каротин, вітамин А, альфа-каротин, майже всі вітаміни групи В), вітаміни Е, С, К, магній, кальцій, марганець, залізо, цинк, фосфор, калій.

Виявляється, гарбуз — кращий від віагри, якщо необхідно примножити чоловічу силу. Іноді проблеми із сексуальним здоров'ям чоловіків пов'язані не тільки з хворобою чи віком, але і з високою стомлюваністю, стресом, шкідливими звичками. Щоб відновити нормальну ерекцію, не обов'язково пити таблетки, можна з'їсти гарбуза. Він безпосередньо впливає на рівень тестостерону в організмі, що пов'язано з фертильністю і сексуальним здоров'ям.

Якщо включити гарбуз у щоденне меню, то можна поліпшити якість волосся і запобігти його випаданню.

Завдяки каротиноїдам і вітаміну А регулярне вживання гарбуза допоможе відновити також нормальну роботу передміхурової залози, тому гарбуз (особливо медовий) дуже корисний чоловікам.

Гарбузовий суп, завдяки вітамінам і мінералам, а також антиоксидантам, є профілактичним засобом проти онкологічних захворювань шлунка.

Крім того, регулярне вживання гарбуза допомагає нормалізувати роботу серцево-судинної та нервової систем, покращити кровообіг, роботу нирок і печінки.

Гарбуз має сечогінні властивості, а також містить велику кількість цинку, який допомагає зміцнити кісткову масу і запобігти розвитку остеопорозу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також