Найдорожчі кальяни в світі

2083 0

Ми у соцмережах:

Найдорожчі кальяни в світі

“Немає межі досконалості” - відповідна фраза для позначення ряду непристойно дорогих кальянів. Кальянна індустрія не знає обмежень у декорі. Індивідуальний підхід у художньому оформленні приладу, який застосовують майстри своєї справи, задовольнить будь-які примхи клієнта.

Ціна кальяну: за що доводиться платити? Ні для кого не секрет, що споживчі якості звичайного хорошого кальяну за 100 доларів і аналогічного за властивостями, але за 100 тисяч, не відрізняються. Обидва будуть мати добру тягу і густий дим, обидва будуть приносити задоволення і розслабляючий ефект. Запитання: навіщо платити більше? Відповідь проста - “щоб заздрили”. Вишукані моделі купують затяті любителі всього дорогого. Адже тоді й перед друзями не соромно похвалитися, і “великих” людей можна з гордістю приймати в гостях. За що ж доводиться платити? 1. Ручна робота. Handmade нині в моді. Замовити оформлення на свій смак - легко. Майстри втілять у реальність будь-яку мрію: намалювати, висікти, приклеїти. Шедевр, який виходить у результаті ручної роботи, справді ні в кого і ніде не повториться. 2. Коштовності. Чим більше золота і срібла прикрашає кальян, тим вища ціна. Поставити перед гостями курильний апарат з камінням Сваровскі - завоювати авторитет. Саме тому подібні моделі купують частіше для декору. 3. Бренд. Виробництво кальянів стрімко розвивається, щороку кількість споживачів зростає, тому на ринку вже стали відомими певні компанії, чия продукція коштує чимало: “Desvall”, “AurentumSwitzerland”, “MeduseDesign” та інші. Є попит - є пропозиції. Висока вартість не є перешкодою для купівлі дизайнерського наргіле. Навпаки, люди готові платити за фантастично красиву річ.

ТОП-4 найдорожчих кальянів у світі

У багатих свої примхи, але в той же час вишукані зразки випускають щорічно і їх швидко розкуповують. 1. Список очолює компанія зі Швейцарії “AurentumSwitzerland”. Вона продає золотий (в прямому сенсі слова) диво-кальян. Всі частини моделі виготовлено з дорогоцінного металу: колба із золота 18 каратів; мундштук з родію і срібла; шланги з венеціанського оксамиту; уздовж і впоперек прикрашений діамантами, рубінами і т.д. Розкіш і витонченість “AurentumSwitzerland” варта свого мільйона. 2. Знаменита фірма “Desvall”. Компанія зі Швеції встигла зарекомендувати себе як якісний виробник декоративних кальянів. Прилади елітних марок прикрашають золотом, платиною, карбоном та іншим металом. На ринку запитують такі шедеври даної марки, як: BlackEdition (вишуканий, у чорному кольорі); ChromeEdition (хромований варіант); GoldEdition (вигляд золота додає елегантності та шику). 3. Дорожнечею відрізняються і кальяни “MeduseDesign”. Неповторні у своєму стилі вони виготовляються з богемського скла. Головна ознака - тринога замість підставки. Чарівності додає підсвічування в скляній колбі. За продукцію фірми MeduseDesign колекціонери готові віддати 70 тис. в американській валюті і більше. 4. Завершує ТОП найдорожчих кальянів у світі “Porsche”. Недешевий прилад, який вже самою назвою забезпечує надійність і якість. Особливості: метал - нержавіюча сталь; колба з матового скла; шахта зі шлангом з алюмінію. Ціна кальяну від Porsche - в межах від 40 тис. до 100 тис. доларів.

Недоліки елітних кальянів Про переваги дорогих кальянів ішлося на початку, але є ж і недоліки: 1. Масивність конструкції. За розмірами ексклюзивні дорогі моделі аналогічні звичайним дешевим, але маса конструкцій істотно відрізняється. Золото і коштовності даються взнаки. 2. Крихкість. Елітні прилади виготовляють для декору, вони дуже крихкі й легко піддаються руйнуванню, подряпинам ін. 3. Непрактичність. Курити і насолоджуватися далекосхідною традицією, використовуючи кальян за мільйон, неможливо. Ці та інші недоліки треба враховувати, вибираючи прилад у спеціальному магазині. Якісна продукція і за доступними цінами - на сайті інтернет-магазину кальянів ST-Market st-market.com.ua. Дозволити собі придбати кальян іменитої фірми за шалені гроші може не кожен. Але не гріх прагнути до заможності шейха або султана. Як відомо, гарно жити не заборониш.

Текст розміщено на правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також