Найстрімкіше схуднення року

1345 0

Ми у соцмережах:

Найстрімкіше схуднення року

43-річний Томас МакІнтайр скинув 110 кг після того, як пройшов через ганьбу: будучи футбольним фанатом, він застряг у турнікеті, і рятувальникам довелося звільняти його за допомогою зварювального апарата. Минулого року Томас важив 196 кг, а його талія дорівнювала 187 см — на 10 см більше, ніж його зріст! Але тепер Томас зовсім інша людина! Він скинув 110 кг, а його талія досягла 86 см.

Томас зізнається, що дуже непокоївся через свою вагу і завжди думав, що помре молодим. Він перебував на обліку у лікарів через підвищений тиск, задишку і затримку рідини в організмі. "Я був типовим жартівником, який завжди жартував про власну вагу, щоб цього не встиг зробити хтось інший, — каже Томас. — Але в глибині душі я дійшов до такого стану, коли постійно думав про смерть. І чим більше я про неї думав, тим більше їв — мабуть, щоб заспокоїтися. Це був порочне коло". Менеджер в ресторані, Томас почав набирати вагу після того, як припинив займатися футболом.

 
Перед своїм весіллям п'ять років тому містер МакІнтайр так хвилювався про свою вагу, що потай від майбутньої дружини купив точно такий же весільний костюм більшого розміру. "Моя вага була величезною ношею, коли я одружився зі своєю красунею-дружиною Клер. Вона завжди любила мене, але залізти в костюм в такому стані для мене було просто жахливо. Але одного разу я застряг у турнікеті на стадіоні, і це було набагато гірше. Після цього мені довелося проходити через вхід для інвалідів, і це було принизливо". Томас і раніше намагався скинути вагу, але через дієти він постійно відчував голод, а тому просто не міг довго підтримувати фігуру. Він знову набирав всі скинуті кілограми, до яких додавалися нові.
 
У лютому минулого року одна його подруга всерйоз захвилювалася про його вагу і переконала Томаса прийти в їхній клуб зі схуднення "Slimming World". "Я не вірив, що цей клуб мені допоможе, я думав, що це чергова спроба сісти на дієту, але все змінилося, коли я зустрів свого консультанта Джейсона. Джейсон скинув 57 кг, хоча дивлячись на нього, ніколи б не подумав, що у цього хлопця були проблеми з вагою. Почувши його історію і побачивши його прагнення допомогти іншим, я зрозумів, що у мене теж може вийти. А коли після першого тижня я зрозумів, що скинув 5 кг, то усвідомив, що переміг власні лінощі і страх". У міру скидання ваги містер МакІнтайр поступово почав займатися спортом, бігати тричі на тиждень і вигулювати своїх собак.
 
"Тепер мені набагато легше, я став щасливішим. Якщо у нас колись будуть діти, на що я дуже сподіваюся, я буду активним татом, яким завжди хотів бути. Мені здається, ніби життя проходило повз мене, але тепер я можу надолужити згаяне. Я спокійно проходжу турнікети, коли ходжу на футбол, так що більше ніякого приниження. Хоча тепер доводиться стояти в черзі з усіма, і це єдиний недолік, з яким я готовий миритися".
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також