Гірська вілла на даху багатоквартирного житлового будинку

1562 0

Ми у соцмережах:

Гірська вілла на даху багатоквартирного житлового будинку

Професор з Пекіна Чжан Лін витратив шість років на незаконну побудову кам'яної вілли на вершині житлової багатоповерхівки.

Професор одного з університетів у Пекіні Чжан Лін побудував гірську віллу своєї мрії на даху типового багатоповерхового будинку без дозволу китайської влади. Ексцентричний педагог витратив шість років на те, щоб втілити свій план у життя. У результаті тепер на даху житлового будинку височить приватне володіння, обнесене натуральним каменем. Оригінальний пентхаус навіть включає садок, розбитий між масивними уламками гірської породи.

 
Сусіди Чжан Ліна сприйняли його прагнення до гірських вершин далеко не з таким ентузіазмом. Мешканці будинку скаржаться на постійний шум і сміття від ремонтних робіт. За словами людей, через будівництво в їхніх квартирах з'явилися тріщини в стелях і стінах, а також постійно відбувається розрив труб. "Cпочатку він купив лише верхній поверх, а потім побудував на наших головах цю гору. Нас постійно заливає, жити в квартирах стало неможливо. Він просто жахливий сусід, ніхто не давав йому дозволу на будівництво цього монстра на даху", — поскаржився один із мешканців багатостраждального будинку.
 
За повідомленням представників адміністрації Пекіна, вони оповіщені про ситуацію з віллою професора. У разі, якщо Чжан Лін не зможе довести, що його конструкція не представляє небезпеки для будівлі, влада зобов'язалася її знести.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також