Не сподобалося утрьох: Холостяка напружила присутність мами Аліни на побаченні

18085 0

Ми у соцмережах:

Не сподобалося утрьох: Холостяка напружила присутність мами Аліни на побаченні

Якщо минулого тижня у «Холостяк 10» учасниця з Рівненщини Аліна отримала троянду першою, то цього разу вона опинилась у номінації – це коли лишається дві учасниці та одна троянда. Аліна все ж лишилась у проекті, хоч і зі сльозами на очах. Дівчина це пояснює так: «Не з такими словами я хотіла отримати троянду».

 Індивідуального побачення, про яке так мріє Аліна, знову не відбулось, але цього разу дівчині вдалося набагато більше спілкуватися з холостяком Максом Михайлюком.

Цього тижня він оселився з дівчатами в одному будинку, а на кінець всі разом навіть влаштували вечірку. Тільки-но Макс переступив поріг будинку, Аліна відразу зорієнтувалась та запропонувала допомогти розібрати речі. Таким чином вона намагалася провести час наодинці. Потім вона отримала можливість ранкової пробіжки з Холостяком.

На вечірку, куди були запрошені найкращі друзі усіх дівчат та Максима, Аліна обрала собі образ Роксолани. А до Аліни приїхала мама, яка дуже цікавилась у дівчат, як тут все відбувається. З Максимом Аліна теж спілкувалася з мамою.

На що холостяк відповів, що це було трохи занадто. Він вирішив, що Аліна надто залежна від мами, і це його насторожило. Каже, що з власного досвіду знає, що коли у стосунках беруть участь троє, нічого хорошого з них не чекай.

І все ж проект залишила інша дівчина, Аліна залишається у грі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також