Невідомі встановлювали обладнання для прослуховування в міськраді

2065 0

Ми у соцмережах:

Невідомі встановлювали обладнання для прослуховування в міськраді

Четверо невідомих у масках проникли у приміщення Дубровицької міської ради. Сталося це п`ятого грудня. Близько шостої ранку чоловіків помітила прибиральниця на другому поверсі будівлі.

З запису камери відеонагляду, який  опублікували на сторінці Дубровицької міської ради у Фейсбуці, видно, як невідомі вибігають із приміщення міськради, тримаючи у руках рюкзаки.

- В нічний час група невідомих осіб несанкціоновано проникла в адміністративне приміщення міської ради. Насторожує той факт, що група була добре укомплектована, мала при собі речові мішки, розкладну драбину та спец ломик. Завдяки рішучим діям працівника міської ради о 5:48 невідомі були вимушені покинути приміщення. Хто вони та з якою метою проникли в приміщення органу місцевого самоврядування? Хочеться відмітити, що на першому етапі національна поліція оперативно зреагувала. Чекаємо результатів від правоохоронних органів,  - йдеться на сторінці Дубровицької міськради у Фейсбуці. 

Цю інформацію UA: Рівне телефоном підтвердив міський голова Дубровиці Богдан Микульський. Зауважив, що до його кабінету невідомі не проникали. 

З джерел тележурналістів в Національній поліції стало відомо, що до встановлення обладнання можуть бути причетні працівники управління захисту економіки в Рівненській області.

(Журналіст) – Наші джерела повідомляють, що працівники Управління боротьби з економічними злочинами ставили техніку для прослуховування в кабінеті міського голови Дубровицької міської ради 5-го грудня. Чи дійсно такий випадок був?

(Марія Шрубович, прес-секретарка УЗЕ Нацполіції області) – Ми ніяк коментувати цю ситуацію не будемо.

Тим часом, за повідомленням прес-офіцерки Нацполіції області Марії Юстицької, за фактом вчинення замаху на крадіжку у приміщенні Дубровицької міської ради у поліції проводять досудове розслідування 

Читайте також «Вуха» для Мухи


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також