Незрячі діти заспівають з «Піккардійською терцією» в Рівненському облмуздрамтеатрі

1201 0

Ми у соцмережах:

Незрячі діти заспівають з «Піккардійською терцією» в Рівненському облмуздрамтеатрі

«Казка на білих лапах» - це новий емоційний різдвяний проєкт за участі вокальної формації «Піккардійська терція» і 12 незрячих дітей віком від 4 до 12 років з різних міст України: Рівного, Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Дніпра, Миколаїва, Харкова. У програмі звучатимуть хіти «Піккардійців» і прем’єра 9-ти нових різдвяних пісень.

Світлина від Oleksandr Polishchuk.

Автором музики до усіх пісень з цієї унікальної збірки виступив один із «піккардійців» - Ярослав Нудик. Запис альбому підтримав Український культурний фонд. Концертні костюми для юних талантів спроектувала та пошила львівський дизайнер Івона Лобан.

Виступатиме на одній сцені з "піккардійцями" хлопчик із Березного Іван Одейчук.

«Ця програма - це пісенна Різдвяна казка, сповнена, з одного боку, дитячою наївністю та щирістю, а з іншого, «піккардійським» професіоналізмом та багатоголоссям, - розповідає художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець. Працюючи з дітками над альбомом «Казка на білих лапах», ми самі подумки повернулися у дитинство – відчули те щемке диво Різдва, пригадали ті теплі й затишні святкові дні, ті світло і радість, якими живе дитина від Дня Святого Миколая – й до Йордану. Усім цим тепер хочемо поділитися зі слухачами з великої сцени».

Близько десяти різдвяних пісень з альбому «Казка на білих лапах» будуть інтегровані в єдину концертну програму з колядками та різдвяно-новорічними піснями з репертуару «Піккардійської Терції»: «З Новим роком!», «Тиха ніч», «На Святий вечір», «В Вифлеємі днесь Марія»… Один настрій і спільне відчуття дива. Дитяча безпосередність і незмінний «піккардійський» звук. Різдвяна казка, яка залишиться у серці кожного, хто її почує.

Рівне стане першим містом гастролей проєкту і прийматиме його сьогодні, 12 січня  в Рівненському обласному музично-драматичному театрі. Початок - о 19:00 год. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також