Обласна рада почала з привітань та скандалів

2098 0

Ми у соцмережах:

Обласна рада почала з привітань та скандалів

20 хвилин на початку сесійного засідання керівництво Рівненської обласної ради вітало та нагороджувало з Днем місцевого самоврядування, який святкують сьогодні.

Зокрема, грамоти отримали і депутати обласної ради Валентин Крока, Віталій Бойко, Володимир Муляр, Оксана Лозова та ін.

Оксана Лозова

Пан Муляр, який представляє у раді "Свободу", опісля нагородження вийшов до трибуни і зазначив, що грамоту не прийме, бо вона підписана Сергієм Черновим, головою Всеукраїнської асоціації місцевого самоврядування, який був у Партії регіонів.

Володимир Муляр

Окрім Володимира Муляра, "розвіяв святковий настрій депутатів" керівник рівненського "Правого сектора" Олександр Подвишений.

Пан Подвишений звернувся до облради з проханням перевірити діяльність громадського формування "СОМ", яке, зокрема, разом з поліцією охороняє облраду під час сесій.

За словами активіста, "СОМ" виштовхав патріотичні організації, які прийшли на зустріч з Юлією Тимошенко. Пан Подвишений додав, що Тимошенко має сумнівні зв'язки з Росією.

Лідер рівненської "Батьківщини" Микола Кучерук виступив на захист своєї політичної сили та наполягав, що вона патріотична.

Микола Кучерук

За "СОМ" захистився депутат Михайло Кириллов, який зазначив, що "СОМ" захищав громадський порядок на Майдані й опісля, що там - "не тітушки", а патріотично налаштовані люди.

Депутат закликав не сперечатися, а краще поговорити за чашкою кави. Хоча пан Подвишений перед тим зазначив, що якщо облрада не відреагує, то патріотичні організації будуть захищати себе усіма можливими способами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також