Обурення водія, який потрапив у «ямище» на рівненській трасі, масово поширюють в Інтернеті

14709 1

Ми у соцмережах:

Обурення водія, який потрапив у «ямище» на рівненській трасі, масово поширюють в Інтернеті

Понад п’ять тисяч репостів та більше 500 коментарів – стільки набрав пост рівнянина Юрія Гриневича, який днями «втратив» колесо на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів і ще й отримав протокол від поліцейських.

У «ямище», зазначає пан Гріневич, він в’їхав біля села Малушка Березнівського району.  

«Викликав патруль, який виїхав з Рівного і їхав 2,5години, для оформлення ДТП про пошкодження транспортного засобу. Результат - вилучене посвідчення водія, - нарікає пан Гриневич. – Адмінпротокол складений був на мене, як водія, який не справився з керуванням та вцілив у яму на дорожньому полотні! Це тільки може бути у нашій Україні! Протягом двох місяців має відбутися судове засідання. Я, у свою чергу, з адвокатом готую позов до славнозвісної Служби автомобільних доріг. Мене уже дістало їздити не дорогами, а «зонами підвищеної турбулентності». У моєму випадку – ще й купувати четверте колесо (ціна якого 110$) за цей зимовий період».

Водій додає, що проблема не тільки у колесах та ходових частинах, які руйнуються від невідремонтованих доріг. Йдеться про безпеку життя.

«Якби я не встиг утримати керма, нас з моїм товаришем вирізали б з авто рятувальники», - додав пан Гриневич і запропонував всім охочим у день його судового засідання принести з собою пробиті колеса, зламані диски, амортизатори, важелі – і залишити їх біля суду.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також