Оновлюють перехід у Рівному, ремонту якого чекали три роки

1709 0

Ми у соцмережах:

Оновлюють перехід у Рівному, ремонту якого чекали три роки

До першого квітня ремонтуватимуть підземний перехід, що на перехресті вулиць Данила Галицького і Степана Бандери в Рівному. Перекриватимуть перехід частково, щоб менше незручностей було і для перехожих, і для підприємців, які тут торгують. Тож які покращення зроблять тут майже за два мільйони?

Тендер на ремонт підземного переходу з чотирма входами виграла фірма «Сантехбуд К», оцінивши заплановані роботи в 1 мільйон 990 тисяч гривень.

Головний інженер фірми-підрядника Вадим Герасимчук розповів:

Ми вже оббили плитку зі стін на одному із входів у підземний перехід і приступаємо до штукатурення. Нової плитки відповідно до проєкту, розробленого фірмою «МБЛ Компані», не передбачено. Просто пофарбуємо стіни у відтінки жовтого кольору. Почергово так ремонтуватимемо кожен з чотирьох входів у підземку. На сходах покладемо нову плитку, стелю підшиємо металопрофілем, зробимо нову електропроводку. Будуть здійснені всі необхідні зовнішні і внутрішні роботи.

А ось накриття над входами в підземний перехід проєктом не передбачено. Тобто коли дощитиме, його може заливати водою. Підрядник лише прочистить каналізаційні канали та замінить решітки на стокових отворах. Замінимо також поручні, проте технічної можливості забезпечити виконання норми щодо пандусів нема. Для цього підземку треба було б не капітально ремонтувати, а реконструювати. Це проблема усіх підземних переходів.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також