"Оточення Порошенка" пересварило депутатів Рівненської облради

1451 0

Ми у соцмережах:

Микола Кучерук

Після перерви, яку оголосили на початку засідання, депутати БПП повернулися з новим проектом звернення щодо розкрадання оборонної галузі.

Зі звернення зникли згадки про оточення Петра Порошенка і стало лише "обурення фактами розкрадання армії за всі роки незалежності" і звернення до правоохоронних органів, щоб ті об'єктивно розслідували і притягнули до відповідальності винних.

Голова фракції "Батьківщина" Микола Кучерук виступив проти правок до звернення, яке подала його фракція і в якому був заклик до мешканців області не голосувати за Петра Порошенка: "Це - звернення, де нема ні одного слова про чинну владу, президента Петра Порошенка і його найближче оточення. Звернення до правоохоронних органів, то до кого? Корецького дільничного? У час, коли ми стоїмо перед такими викликами, коли розкрадається оборонний бюджет, влада пропонує звернення ні про що".

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко

Позафракційний Владислав Сухляк попросив не використовувати орган місцевого самоврядування як політичну площадку і зняти з порядку денного це звернення взагалі.

"31 березня люди самі зроблять висновки", - зазначив пан Сухляк.
За правку БПП голосували двічі. Вдруге голосів вистачило за рахунок депутатів фракцій БПП, "Свободи" та Радикальної партії, проте у цілому за звернення не проголосували.

Микола Кучерук вимагав, щоб поставили на голосування його текст, але голова облради відмовив, за що батьківщинівець прокричав, що "президія - злочинна".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також