У Рівному затримали чоловіка з Білорусі, який «спалився» на слові паляниця та віз вибухівку

21794 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затримали чоловіка з Білорусі, який «спалився» на слові паляниця  та віз вибухівку

До поліції ще 22 березня надійшов виклик від небайдужого рівнянина про підозрілого чоловіка. Зі слів заявника, він рухався вулицею Словацького автомобілем Skoda Octavia із державними номерними знаками, зареєстрованими у Рівненській області. Авто було перевантажене.

42-річний уродженець м. Гомель плутався в поясненнях, не міг пояснити чітко мети перебування в Рівному. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили в нього блокнот та записи, які викликали підозру та пакунок, замотаний скотчем із невідомою речовиною, ймовірно, вибухову.

Чоловік не міг вимовити слово "паляниця", на його думку, це слово значить споруду з балок. На місце патрульні викликали працівників СБУ, які надалі виявили в росіянина паспорт громадянина Росії  для виїзду за кордон, внутрішній паспорт Росії військовий квиток Росії, документи, які підтверджують наявність нерухомості у Росії та АР Крим, а також протокол, складений на нього ФСБ Росії. Сьогодні працівники СБУ йому оголосили підозру у незаконному поводженні з вибуховими речовинами, повідомляє патрульна поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також