Перше коло за "Будсервісом"

1285 0

Ми у соцмережах:

Перше коло за

Сарненський "Будсервіс" на першому місці завершив перше коло чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги. У заключному перед проміжним фінішем поєдинку сарненці перемогли "Водник" — 88:62. Відтак після восьми поєдинків у команди з Полісся сім перемог і лише одна поразка. Рівненський "Лавісс" нині — другий, "Енергетик" з Нетішина — третій. Загалом участь в чемпіонаті АБЛ бере дев'ять команд.

АБЛ Сарненський "Будсервіс" на першому місці завершив перше коло чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги. У заключному перед проміжним фінішем поєдинку сарненці перемогли "Водник" — 88:62. Відтак після восьми поєдинків у команди з Полісся сім перемог і лише одна поразка. Рівненський "Лавісс" нині — другий, "Енергетик" з Нетішина — третій. Загалом участь в чемпіонаті АБЛ бере дев'ять команд. Іван Бартош, спортивний директор БК "Будсервіс":

— Ми прагнемо вигравати у кожному матчі. Завдання мінімум — друге місце, хоча головна мета стати чемпіонами. Це стосується не лише АБЛ, але й першої ліги чемпіонату України.
Ігор Труш, головний суддя АБЛ:
— Чемпіонат став цікавішим насамперед завдяки тому, що до нас повернувся "Будсервіс". Усі ігри непередбачувані. Думаю, друге коло буде не менш напруженим. До Нового року в нас пройде два тури, потім буде перерва до 21 січня. Після другого кола на команди ще очікують ігри плей-офф. Якщо порівняти наш чемпіонат з першою лігою чемпіонату України, то рівень змагань фактично однаковий. Впевнений, що з гравців, які виступають в АБЛ можна було б зібрати дві сильні команди вищої ліги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також