Під Рівним страшна ДТП: загинула семимісячна дитина (ВІДЕО)

107710 0

Ми у соцмережах:

Під Рівним страшна ДТП: загинула семимісячна дитина (ВІДЕО)

На Житинському кільці під Рівним BMW зіткнулося з "Жигулями". Очевидно, є потерпілі.

Про це повідомляє Світлана Сирота, публікуючи фото та відео з місця події.

На відео видно, що "Жигулі" стоять обабіч дороги, розтрощені. На місці повно поліції та стоять два автомобілі екстреної допомоги.

Повідомлення про ДТП на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Великий Житин надійшло до поліції сьогодні, 18 квітня, о 16:15. 

За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення легковиків BMW-520 I  та ВАЗ-2106 загинула семимісячна пасажирка вазівки, а 19-річну пасажирку із політравмою та переломом таза доставили до лікарні. Її обстежують медики. 

На місці події працюють слідчі Головного управління Національної поліції та патрульні поліцейські. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують. 

 

 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????Загинуло семимісячне немовля???? На в'їзді у Рівне з боку Житина на кільці сталась ДТП. Про неї Суспільному повідомили очевидці. У поліції цей факт підтвердили та зазначили, що у цій автопригоді загинуло немовля. Як повідомила речниця управління патрульної поліції області Оксана Юрченко, за попередньою інформацією, кермувальник, що рухався із боку Великого Житина, не пропустив ВАЗівку, яка уже була на кільці. Внаслідок зіткнення ВАЗівку перевернуло. У ній, крім водія, було семимісячне немовля із матір'ю. Дитина загинула, матір медики ушпиталили. Пресофіцерка Головного управління Нацполіції Катерина Загурська уточнила, що сталась аварія близько 16:15. – За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення легковиків «BMW-520 I» та «ВАЗ 2106» загинула семимісячна пасажирка «вазівки», а іншу 19-річну пасажирку із політравмою та переломом тазу доставили до лікарні. Її обстежують медики. На місці події працюють слідчі Головного управління Національної поліції та патрульні поліцейські. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються, – сказала речниця поліції Відео - @iurasidoruk #рівне #rivne

Публикация от Rivne 1283 (@rivne_1283)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також