Підприємцю Юрію Фалку на подвір`я кинули гранату

4201 0

Ми у соцмережах:

 Підприємцю Юрію Фалку на подвір`я кинули гранату

Це сталось о пів на другу годину цієї ночі. Гучний вибух, який пролунав на вулиці Красильникова, не на жарт стривожив рівнян.

- За моєю інформацією гахнули гранатою машину відомому у Рівному підприємцю Фалку. Вибухнуло о 1:30 ночі. З місця вилучили осколки від гранати. Люди не постраждали, повідомила на своїй фейсбук-сторінці журналістка Ольга Ферар. 

Volkswagen Touareg Юрія Фалка отримав пошкодження. .

Речниця Нацполіції Рівненщини Катерина Загурська інформацію про вибух підтвердила, але подробиці пообіцяла розповісти пізніше.

Нагадаємо, що ТОВ "Фіалка" є основним переможцем багатьох будівельних тендерів на Рівненщині.  Нині - це головний підрядник реконструкції стадіону "Авангард". Будує Фалко і спорткомплекс на вулиці Макарова у Рівному.  І,схоже на те, що має недоброзичливців. Торік у червні на територію його фірми "Фіалка" хтось кинув гранату. У 2017 році невідомі підпалили автомобілі, що належать Володимиру Фалко та його синові Юрію Фалку. Також у 2018 році - підпали офіс фірми, а у 2019 – на територію фірми хтось кинув гранату. Поліція тих, хто хотів завдати шкоди Фалкам, жодного разу  так і не знайшла. 

Читайте також: На території будівельної фірми Фіалка у Рівному пролунав вибух

Хто замовив «факел» під вікнами Фалка?

На Рівненщині батьку відомого підприємця Фалка спалили авто

Фалка підганяють мільйонами

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також