Підтримуємо амбітну молодь: Ярмарка IT-вакансій та Smart Challenge

1263 0

Ми у соцмережах:

Підтримуємо амбітну молодь: Ярмарка IT-вакансій та Smart Challenge

Рушійною силою сьогодення є молодь. Їй ми завдячуємо новим тенденціям та впевненим крокам до розвитку і становлення суспільства. Саме тому, «РЕНОМЕ-СМАРТ» підтримує ініціативні проекти та ідеї молодих і талановитих. Гідне майбутнє країни – найкраще капіталовкладення.

смарт_ярмарка 16 квітня компанія долучиться до проведення Рівненської ярмарки IT-вакансій. Захід відбудеться о 10:00 год на 4-му поверсі НУВГП, вул. Соборна 11. Програма ярмарки буде цікава усім, хто прагне більше дізнатись про найбільші компанії і активних учасників ринку праці в галузі ІТ Рівного та області, про продукти, послуги та новинки галузі, відвідати майстер-класи і лекції від провідних спеціалістів, хоче збагатити свою телефонну книгу цікавими контактами, знайти омріяну роботу чи нового співробітника. Більше того, у цей день учасникам випаде нагода відвідати лекцію «Інфраструктура ІТ-сервісу - хто є вдома?» від Святослава Надозірного, керівника відділу ІТ-безпеки «РЕНОМЕ-СМАРТ». Вони з перших вуст почують про те, як побудований сервіс, про обслуговування банківського обладнання на регіональному і корпоративному рівнях, чим займається сервіс-деск, хто такі перша, друга і третя лінія підтримки, що таке забезпечення безперервності послуг і яка роль автоматизації всіх цих процесів. Цієї весни ще один освітній проект, окрім ярмарки, заручиться підтримкою компанії. Smart Challenge – бізнес-гра з вирішення певних економічних та соціальних кейсів. Для їх розв'язання команди-учасниці вивчатимуть ситуації, з'ясуватимуть суть проблеми, пропонуватимуть власні рішення й аргументи.

«РЕНОМЕ-СМАРТ» займає лідируючі позиції на IT-ринку України завдяки створенню відмінних продуктів у галузях банківської техніки, комп’ютерних, програмних та мережевих рішень для бізнесу. Свої успіхи тут звикли міряти не лише власними досягненнями в бізнесі, а тим, на скільки успішно компанія слугує розвитку нашого суспільства. А відтак, підтримка інтелектуальних та освітніх заходів та ініціатив знаходяться на пріоритетному місці в компанії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також