Пішов з життя викладач-винахідник «водника»

2641 0

Ми у соцмережах:

Володимир Гудь.

Сьогодні відійшов в кращий світ Володимир Гудь, батько п’ятьох дітей. Він перебував в реанімації на ШВЛ після ускладнень від COVID-19.

Про смерть колеги повідомили на фейсбук-сторінці Національного університету водного господарства та природокористування.

- Володимир Гудь закінчив з відзнакою фізико-технологічний факультет Рівненського державного гуманітарного університету. У 2002-2006 рр. працював в НВФ «Продекологія», де пройшов шлях від інженера-технолога відділу збагачення рудних та нерудних матеріалів до начальника бюро з розробки магнітних систем. З 2006 року працював в Національному університеті водного господарства та природокористування кафедра автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій на посадах асистента, старшого викладача, доцента. Керував науковою роботою студентів. Автор понад 60 наукових праць, в тому числі у журналах, що входять до Філадельфійського списку, понад 10 патентів на винаходи та корисні моделі. Підготував понад 30 учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузях «Енергетика», «Електротехніка та електромеханіка», «Електричні машини та апарати» «Інформаційні технології» серед яких понад 20 переможців. Неодноразово був нагороджений преміями та відзнаками: премією Верховної Ради України, премією голови Рівненської обласної державної адміністрації, стипендією Кабінету Міністрів України для молодих учених та ін.

Прощання з Володимиром Миколайовичем відбудеться 24 жовтня о 12:30 за адресою с. Біла Криниця, масив Київський, 25.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також