По Набережній "гулятиме"... патруль

1339 0

Ми у соцмережах:

По Набережній

Минуло два місяці відтоді, як рівняни разом із комунальниками прибрали від сміття берег Усті — там, де активісти хочуть прокласти веломаршрут. Днями подивитися, в якому стані перебуває ця частина міста, активісти запросили міського голову та начальника міської міліції.

Минуло два місяці відтоді, як рівняни разом із комунальниками прибрали від сміття берег Усті — там, де активісти хочуть прокласти веломаршрут. Днями подивитися, в якому стані перебуває ця частина міста, активісти запросили міського голову та начальника міської міліції. Юрій Ойцюсь, ініціатор проекту "Зелена стежка Рівного":

— Знову тут збираються люди із горілкою, шприцами... Знову засмічено. А це ж майже центр міста! Нам казали, що тут наведуть порядок, але, очевидно, ніяк до цього руки не дійдуть.
Василь Зелінський, начальник Рівненського МВ УМВС :
— На чергування із 20.00 до 4-ї ранку на вулиці Набережній додатково залученя патрульних, а також працівників відділу з боротьби із незаконним обігом наркотиків. Разом із міліцією патрулюватимуть територію маршруту "Зеленої стежки" й дружинники, зокрема з громадського формування "Сокіл".
Володимир Хомко, міський голова:
— Доручив управлінню ЖКГ, щоб разом із активістами ще раз оглянули берег річки і визначилися, які роботи виконувати. Бо деякі з тих, що вказані в проекті "Зелена стежка", потребують чималих капіталовкладень — наприклад, відновлення каналізації, облаштування сходів та ін. З наступного півріччя почнемо виділяти кошти. Паралельно діє ще одна, екологічна програма щодо впорядкування річки Устя — вона, зокрема, передбачає укріплення берегів.
Записала Анастасія АДАМЧУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також