Побив односельчанина і спалив мотоцикл: на Сарненщині судили дебошира

892 0

Ми у соцмережах:

Ілюстративне зображення

Рокитнівський районний суд виніс вирок жителю Сарненщини, який у стані алкогольного сп'яніння побився з односельчанином, а тоді знищив його транспортний засіб.

Події відбулись 9 червня 2021 року у селі Глинне.

Обвинувачений вчинив бійку з місцевим жителем, який був власником мотоцикла марки «SKYBIKE». Останній втік з місця пригоди, однак ініціатор конфлікту знайшов його та підпалив транспортний засіб. Таким чином він заподіяв матеріальної шкоди на суму 16552,41 гривні.

У суді повідомляють, що гроші винний повністю відшкодував.

Через шість місяців обвинувачений знову побився з іншим односелцем поблизу бару «Юзефінська дача». Перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, він наніс ножем один удар в  ліве надпліччя, чим спричинив потерпілому легкі тілесні ушкодження, а також один удар в передньо-бокову поверхню черевної стінки з ушкодженням відрізку тонкої кишки, що відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Нападник з місця події втік, а деталей не пам`ятає. Зазначив, що щиро розкаюється у вчиненому, негативно оцінює свої вчинки. Просить вибачення у потерпілого. Просить призначити мінімальне покарання та запевняє, що подібного не повториться.

Обидва односельці стверджують, що  претензій до обвинуваченого не мають.

Чоловік до того не мав судимостей, а також є інвалідом дитинства 3 групи. Тож йому призначили покарання  5 років позбавлення волі, але у колонію засуджений не потрапить, бо  отримав 2 роки іспитового строку

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також