Поблизу Лісового затримали лісоруба, односельці його захищають

1951 0

Ми у соцмережах:

Поблизу Лісового затримали лісоруба, односельці його захищають

В урочищі Корінне, що у Рокитнівському держспецлісгоспі, лісова охорона затримала мешканця села Лісове.

У лісопорушника вилучені: бензопила, кінна підвода та незаконно добута деревина. По даному факту проводиться перевірка. Матеріали про лісопорушення направлено у поліцію. 

Тим часом мама затриманого чоловіка Олена Мигловець прокоментувала це затримання на сторінці Рокитнівського держспецлісгоспу у Фейсбуці:

- Мені як матері просто обідно , що і в дощ і холод він іздив до них на роботу за 15 кілометрів поганими дорогами і брав за собою ще меншого брата,  щоб той помагав трилювать , вони дадуть йому той куб лісу . Скільки він переробив там роботи за пів року , а вони за ту сосну ...... Він у них робив останній день 2 червня . Лісник позвонив, що треба іти до роботи вони не хотіли іти , бо цілий день ішов дощ , але пішли до поваги з лісника . Приїхали додому у вечері мокрі і сердиті,  бо пробили колесо і лісу не привезли . Але з ними до цього часу так налічкою ніхто не розрахувався . Так як говорить начальник по охороні лісу .Тож ви прекрасно знаєте, що ви не розрахувалися з моїми дітьми за один відпрацьований день .Ви прекрасно знаєте і я прекрасно знаю , щоб не даремно в лісі робить. Він має після роботи ще нарізати собі куб лісу, такі у вас розрахунки в Лісгоспі .На жаль . І привезіть моїм дітям гроші за відпрацьований робочий день .

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також