Поетеса запрошує на благодійну зустріч онлайн, щоб допомогти хворій мамі двох дітей

1146 0

Ми у соцмережах:

Поетеса запрошує на благодійну зустріч онлайн, щоб допомогти хворій мамі двох дітей

В неділю, 3 травня, о 16-й годині письменниця та поетеса Ірина Баковецька запрошує охочих на творчу зустріч онлайн, щоб зібрати кошти на лікування для Руслани Наконечної з Рівненської ОДА.

Про це вона повідомила у Фейсбуці: 

Кілька років спілкуюся по роботі з цією чудовою світлою Жінкою і завжди захоплююся її чарівною посмішкою, добрим поглядом, привітністю до людей. Працюючи в обласній державній адміністрації, що вимагає відповідного характеру, жодного разу не бачила Руслану роздратованою, втомленою, виснаженою... Іноді у приймальні 505 кабінету, чекаючи своєї черги до Світлани Кирилівни (Богатирчук- Кривко-ред.), доводилося багато спілкуватися про особисте, навіть - наболіле... Тоді цінуються ті, хто може щиро поспівчувати, вислухати, підтримати добрим словом! Сьогодні Руслана чекає і нашої підтримки. На жаль, я не можу наразі організувати свій концерт, зібрати в залі людей і пройтися серед аудиторії для збору пожертви. Проте, хвороба не чекає завершення карантину, а гроші потрібні терміново! Принагідно вказую банківські реквізити для допомоги: 5168742723892539 - Наконечний Олександр Сергійович (чоловік Руслани). Переписуюся з Русланою в меседжері - знаю її плани після одужання)) не буду спойлерити "сюжет", лише зазначу, що вона займеться дуже доброю справою. І попри усі діагнози медиків щодо мієлодиспластичного синдрому, переконана на сто відсотків, що в неї в крові - доброта! 

Нагадаємо, молода мама двох дітей Руслана Наконечна бореться за життя. В успішної жінки, силою якої захоплюються колеги і близькі, захворювання крові.

Читайте також:Мама двох дітей терміново потребує допомоги


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також