Показали, як виглядатиме Алея Захисників за понад 5 мільйонів гривень

1770 0

Ми у соцмережах:

Показали, як виглядатиме Алея Захисників за понад 5 мільйонів гривень

Сьогодні в аварійному та небезпечному стані перебуває шлях, яким у місті Костополі діти дістаються до ліцею №3 та ДЮСШ. Останні роки ця територія потребує облагородження, а також є потенційним місцем для відпочинкової зони жителів громади.

Алея Захисників, яка з'явиться у Костополі, буде присвячена тим, хто протягом століть боровся за майбутнє нашої країни. Понад річкою розмістять плити із висловами видатних полководців, князів, гетьманів і Захисників України. А на паркані - тризуб із шевронів ЗСУ, повідомляє міська рада. .

На лівому березі річки Замчисько проведуть капітальний ремонт. Проєктом передбачене укріплення берегу, встановлення паркану та освітлення, облаштування прогулянкових стежок, лавок, сміттєвих урн. А по всій довжині алеї пролягатиме велодоріжка. Важливо, що знесення жодного здорового дерева не відбудеться. Зелених насаджень в цьому місці лише побільшає. Проєкт планують втілити в життя до кінця 2025 року. Роботи проведуть від пішохідного мосту біля спортшколи до мосту на вулиці Сарненській. 

Читайте більше: Набережну річки у Костополі відремонтують під Алею Захисників


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також