Поліг на Донеччині сапер з Рівненщини

18810 0

Ми у соцмережах:

Поліг на Донеччині сапер з Рівненщини

Сумну звістку з фронту отримала Головинська сільська рада: 28 лютого під час виконання бойового завдання в районі н.п. Оріхово-Василівка Донецької області загинув Юрій Шершун.

Юрій Шершун народився 7 листопада 1971 року в селі Злазне. З 1998 року проживав у селі Ставок. Разом з дружиною Ганною Євгенівною виховував трьох синів, працював в ОДЕК «Україна».

- З початком повномасштабного вторгнення Юрій Миколайович одним з перших взяв до рук зброю та пішов захищати рідну Україну, бо вважав це своїм обов’язком. З 2022 року виконував бойові завдання на передовій лінії оборони нашої країни. Рядовий - сапер Юрій Шершун упродовж військової служби зарекомендував себе з найкращої сторони. Функціональні обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом і повагою серед побратимів по службі. Підтримував високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи оточуючих. Вірний син свого народу, справжній патріот своєї країни, який віддав за неї найдорожче – власне життя…Війна жорстока і безжалісна, забирає найкращих! Щирі співчуття рідним і близьким Захисника України. Вічна пам’ять і шана Герою! - йдеться у повідомленні Головинської сільської ради

Про дату та час прощання із Героєм буде повідомлено додатково. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також