Польські байкери думають, що на атомці працюють генії

1227 0

Ми у соцмережах:

Польські байкери думають, що на атомці працюють генії

Члени байкерського клубу з Лодзького та Опольського воєводств Польща «Harcerski klub motocyklowy», учасники найбільшої польської скаутської організації спілки польського харцерства, побували на Рівненській атомці.

Окрім історичних оглядин у інформаційному центрі Рівненської АЕС «Полісся», байкери об’їхали навколо електростанції та отримали вичерпну інформацію про навчання, ступінь кваліфікації та вимоги до персоналу, що працює на реакторних та турбінних установках.

- Україна цікава для нас не лише своєю історією, культурними пам’ятками й традиціями, а ще і такими незвичними для нас підприємствами, як Рівненська АЕС. У Польщі будівництво першої атомної станції лише розпочалось, тому, перш за все, нас цікавило як вона працює, як навчають персонал та чи безпечне таке виробництво для екології й людей, – зазначив президент байкерського клубу Аркадіуш Шадковські, -Завдяки екскурсіям, ми зрозуміли, що РАЕС – це дуже серйозне підприємство. Щоб управляти таким механізмом треба мати серйозні технічні знання. Зрозуміло те, що рівненські атомники - інтелектуали, які гарантують населенню міста-супутника спокій та безпеку, адже люди з якими ми спілкувались, професіонали. Для нас вони генії своєї справи! .
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також