Приготувала «Дует перепілок» на конкурс

2085 0

Ми у соцмережах:

Приготувала «Дует перепілок» на конкурс

Майже 30 рівнян стали учасниками відбору на участь у телешоу «Мастер-шеф», в якому змагаються талановиті кухарі з усієї України. Кастинг проводили у Рівному в конференц-залі готелю «Оптіма». Серед кухарів була і Вікторія Івченко, власниця кафе «Calamarius» — журі оцінювало її страву під романтичною назвою «Дует перепілок на овочевих подушках».

За словами Вікторії, вона й не знала, що у місті буде кастинг — її знайшли самі організатори і запропонували взяти участь.

— Приготування страв — моє давнє хобі, — розповіла Вікторія. — І хоча я управляю кав’ярнею, на власній кухні вдома спеціалізуюся саме на м’ясних стравах. Увечері напередодні кастингу розпочала готувати різні варіації основ і зупинилася на грибах елінгах для однієї перепілки та четвертинках томатів з базиліком для другої. Саме ж м’ясо замаринувала. На приготування страви витрачається лише година.

Вікторія готувала страву на власній кухні й несла її до готелю «Оптіма», де проходив кастинг, у термосі. Проте поки очікувала своєї черги, виступаючи з презентацією під номером 23, страва встигла охолонути.

— Проте це, як виявилось, не мало значення, — розповідає Вікторія. — Адже журі не куштувало страви, а лише оглядало їхнє оформлення. Також слухали мою презентацію та задавали різноманітні запитання.

Хто з рівнян потрапив до другого етапу відбору — відеокастингу, стане відомо 11 квітня. Вже після нього дізнаємось, кого саме з рівнян любителі цього телешоу зможуть побачити на екранах своїх телевізорів.

Дарина ГУЗЕНКОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також