«Рекорд» дякує Бондарю

906 0

Ми у соцмережах:

«Рекорд» дякує Бондарю

Чемпіон польської футзальної Екстракляси останніх трьох років у складі «Рекорда» з Більсько-Бялої рівнянин Олександр Бондар після завершення цього сезону залишить клуб. Інформація про це з’явилася на офіційному сайті польського футзального чемпіона.

За більш як три з половиною роки Бондар забив 84 голи у чемпіонаті Польщі. Втім, нині йому 38 років, а в Польщі діє ліміт на гравців не з Євросоюзу, тож керівництво «Рекорду», незважаючи на усі заслуги, вирішило віддати перевагу іншому виконавцю.

Пйотр Шимура, директор «Рекорду»:

— Я не приховую, що ми приймаємо це рішення і болем у серці. Про Саню як про людину, про його гру я можу висловлюватися лише найкраще - професіонал, постійно в чемпіонській формі, в тому числі й у поточному сезоні. Але у клубу є певна політика, ми намагаємось дивитись на два-три роки вперед. З цієї причини ми розпочали переговори з гравцем з-за меж Євросоюзу. Натомість Саня не приховує, що, ймовірно, наступного року він хотів би повернутися в Україну. У цій ситуації ми зважилися на такий крок.

Олександр Бондар, футзаліст:

— Я повністю розумію рішення клубного керівництва, яке повинно думати про наступні роки. Певна розрада полягає в тому, що причина не в моїй поганій грі, а в не дуже хороших, на мою думку, правилах, що обмежують гру іноземців. У будь-якому разі, якщо є зацікавлені у моїх послугах, то я «доступний». Через сімейні причини я б із задоволенням продовжував жити у Більсько-Бялій. А якщо ні? Життя триває, тоді я, найімовірніше, повернуся в Україну наприкінці цього року.

Нагадаємо, Олександр Бондар до переїзду в Польщу був капітаном рівненського «Кардинала». У сусідній державі він виграв чотири чемпіонства та низку інших трофеїв. Крім «Рекорду», Бондар здобув «золото» Екстракляси у складі краківської «Вісли», а також Кубок Польщі в «Ред Девілсі» з Хойніце.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також