У Рівному грає найкраща молода баскетболістка

1005 0

Ми у соцмережах:

У Рівному грає найкраща молода баскетболістка

Через пандемію коронавірусу чемпіонат України серед команд жіночої Суперліги дочасно завершено. На момент зупинки змагань першою командою за підсумками зіграних матчів стала «Київ-Баскет», другою – «Динамо-НПУ», а третьою – «Рівне-ОШВСМ».

Наприкінці сезону прийнято називати найкращих гравців у різних номінаціях. Таке право отримали

тренери команд жіночої Суперліги. Вони повинні були виставити бал одному з номінантів. У разі рівної кількості балів вирішальний голос був за організаторами змагань.

Тож найкращим молодим гравцем сезону в чемпіонаті України серед команд жіночої Суперліги було визнано Тетяну Гаврильчик з Рівного. Вона отримала один голос, як і всі інші претенденти, однак голос від організаторів став вирішальним.

Найкращий молодий гравець

Тетяна Гаврильчик (Рівне-ОШВСМ) 1 бал (ІнтерХім)
Владислава Волошина (Динамо-НПУ) 1 (Київ-Баскет)
Оксана Фастова (Динамо-НПУ)1 (Рівне-ОШВСМ)
Вероніка Любінець (Київ-Баскет)1 (Чайка)
Владислава Кіба (Рівне-ОШВСМ) 1 (Динамо-НПУ)
Анастасія Ковтун (ІнтерХім)(Франківськ-ПНУ)

Останнього сезону Гаврильчик набирала 12,6 очка, 11,8 підбирання та 1,2 передачі в середньому за матч. Також тренери відзначили ще одну рівнянку Владиславу Кібу.

В інших номінаціях перемогу здобули: Юлія Мусієнко з одеського «ІнтерХіму» — найкращий захисник, Христина Філевич з «Київ-Баскета» — найкращий форвард, Вероніка Любінець з «Київ-Баскет» — найкраща центрова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також