Рівненські медики вперше отримали захисні шоломи з тактичними окулярами

481 0

Ми у соцмережах:

Фото - з телеграм-каналу Андрія Карауша

Їх можна буде використовувати й, зокрема, під час поїздок на деокуповані території.

- Керівник "екстренки" Андрій Бортнік пояснив, що це вкрай важливі елементи захисту в умовах війни, яких раніше медики не мали. Саме такі шоломи, які підходять за всіма характеристиками, дістати було не так просто. Передала допомогу українська діаспора у Канаді (Торонто), загалом це 16 комплектів зі зручним і сучасним спецодягом, - розповідає у своєму телеграм-каналі голова обласної ради Андрій Карауш.
 
Передали партнери також і повністю укомплектовані тактичні медрюкзаки та рюкзаки з реанімаційним набором, необхідне для внутрішньокісткового доступу, тракційні шини, мішки Амбу, манекен для навчального центру й інше корисне обладнання. Щодо рюкзаків – їх три і, зі слів очільника "екстренки", це найповніша комплектація, яка наразі є. Більш простіші версії наші медики мали й до того. 
 
- Цього разу така підтримка надійшла від "Українського науково-практичного центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф МОЗ України", за підтримки World Health Organization Ukraine і Червоного Хреста України. Дякую всім, хто допомагає. Немає маленьких речей, коли йдеться про життя і здоров’я українців. А медикам бажаю: хай би не було тих ситуацій, коли все це доведеться застосовувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також