Рівненський хліб буде якіснішим

1979 0

Ми у соцмережах:

Рівненський хліб буде якіснішим

Житньо-пшеничний хліб у ВП «Рівнехліб» тепер випікатимуть на новому обладнанні. Нещодавно відбулася презентація нової лінії з виробництва саме цього хліба. Як стверджують на підприємстві, це дозволить випікати більше продукції. До того ж, відтепер хліб буде ще якіснішим, оскільки ввесь процес виробництва тут здійснюватиметься автоматично.

Як розповіла комерційний директор ВП «Рівнехліб» ВАТ «Концерн Хлібпром» Людмила Корницька, за добу на підприємстві планують випікати 18 тонн продукції. — Рецепт нашого хліба залишиться незмінним, однак якість його покращиться. Адже завдяки невтручанню людей у виробничий процес ми забезпечимо дотримання технології випікання. Увесь процес виробництва — від ділення тіста, охолодження хліба, різання та пакування готової продукції — здійснюється автоматично. Незмінною поки що залишатиметься і ціна хліба, — розповідає п.Корницька. — На нову автоматизовану словенську лінію «Gostol» з виробництва житньо-пшеничного хліба ми витратили десять мільйонів гривень, майже стільки ж пішло і на реконструкцію заводу. Варто зазначити, що аналогів цій лінії саме в такій комплектації в Україні немає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також