Рюкзаки для дітей. Які вони бувають?

686 0

Ми у соцмережах:

Рюкзаки для дітей. Які вони бувають?

Для дітей оптимальним аксесуаром для перенесення речей є рюкзак. Батькам варто звернути увагу на характеристики моделі, зручність і бажання дитини. Для садочка, школи або просто прогулянок є певні по функціональності дитячі рюкзаки з характерним зовнішнім виглядом. Щоб бути дуже крутим батьки вибирають рюкзаки для хлопчиків еліт класу.

Рюкзаки для самих маленьких

З 2-річного віку дитина вже може самостійно носити свої речі. Дитячі рюкзаки розробляють у вигляді іграшок, так у дитини з'явиться інтерес до аксесуару, власним збору та перенесення речей. Виробники доповнюють моделі декоративними вухами тварин, крилами та іншими елементами.

Дитячий рюкзак іграшка м'який і приємний на дотик, малюк зможе самостійно впоратися з блискавкою. Вага моделей в середньому 300-350 г, додаткова ручка дозволяє носити аксесуар в руках. Наявність рюкзака в дошкільному віці допомагає розвивати дрібну моторику (відкривання і закривання аксесуара) і вчитися самостійно збирати свої речі. Усередині одне відділення, в яке поміститься улюблена іграшка малюка.

Дизайнери розробляють дитячі м'які рюкзаки з різноманітним оформленням, яке сподобається малюкам. Відсутні гострі кути і дрібні деталі, які можуть бути небезпечними для дитини. Аксесуари виготовляють з текстилю або поліестеру. Вони легко чистяться, не вимагають особливих умов зберігання і прості у використанні. Після носіння рюкзака з собою в сад і на прогулянку в дошкільному віці, дитина швидше звикне до аксесуару і з радістю почне носити його в школу.

Шкільні рюкзаки для дітей

У Samsonite ви можете придбати дитячі рюкзак для школи з кращими характеристиками. Дитина буде самостійно носити аксесуар довгий час, для збереження правильної постави варто вибирати ортопедичну модель.

Характеристики:

• Анатомічна спинка

• Розширені лямки

• Каркасна жорстка основа

• Кілька відділень на блискавці

• Кишені для канцелярського приладдя

• Вентилюючі сітки на лямках і спинці

• Світловідбивачі

В інтернет магазині представлені ортопедичні моделі для школярів, завдяки яким при носінні правильно розподіляється навантаження на весь організм. Лямки можна відрегулювати під потрібний зростання дитини. При правильному використанні одного аксесуара вистачить на кілька років школи.

Всередині дитячий шкільний рюкзак має велику кількість відділень і кишень. Це дозволяє правильно розкласти всі підручники, зошити і канцелярію. Рюкзак вміщує в себе папки А4, при необхідності, аксесуар можна покласти спортивну форму і кросівки.

Дитячі моделі рюкзаків в Samsonite

Інтернет магазин дитячих рюкзаків представляє широкий вибір моделей для дітей різного віку. Вся продукція відповідає стандартам якості і сприяє правильному розвитку дитячого організму. Для дітей з викривленнями хребта є ортопедичні шкільні ранці на каркасній основі.Більшість моделей представлено в кількох кольорах для хлопчиків і дівчаток. Дитячі рюкзачки також можна використовувати для прогулянок, походів на секції і спортивні тренування. Одна модель дозволить замінити відразу кілька аксесуарів для зберігання і перенесення речей. Ваша дитина неодмінно зрадіє такому придбанню і носитиме рюкзак довгий час.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також