Селяни отримали sms-повідомлення про зняття кандидатки з виборів

1406 0

Ми у соцмережах:

Селяни отримали sms-повідомлення про зняття кандидатки з виборів

Тетяна Михасюк, яка була сільською головою в Олександрії, а нині є кандидаткою на голову Олександрійської ОТГ, звернулась у поліцію з заявою про вчинення проти неї злочину.

Мешканці сіл у Рівненському районі отримали sms-розсилку та повідомлення за допомогою соціальних мереж і додатків про те, що Тетяна Михасюк29 квітня  не братиме участі у виборчому процесі, бо її реєстрація скасована у судовому порядку.  А один з кандидатів на голову ОТГ, нібито, намагався вплинути на членів дільничих виборчих комісій, вимагаючи від них поставити відмітку «вибув» у виборчому бюлетені - навпроти прізвища Тетяни Михасюк.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода» повідомила, що представниця партї Тетяна Михасюк і надалі є кандидатом на посаду голови новоствореної Олександрйської громади. Вона вже звернулася із заявою про вчинення злочину до правоохоронних органів, а на місці працює слідчо-оперативна група поліції.  «Свободівці» вимагають від поліції, якомога швидше припинити порушення виборчих прав жителів Олександрійської громади та забезпечити притягнення до відповідальності осіб, які причетні до їх порушення.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також