Семирічна волонтерка з Рівного отримала позивний «Янгол»

581 0

Ми у соцмережах:

Семирічна волонтерка з Рівного отримала позивний «Янгол»

Семирічній Ірині Васильєвій з Рівного пошили військовий однострій і дали позивний "Янгол". Таким чином бійці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого втілили мрію доньки свого загиблого побратима.

Ірина — донька героя Олександра Васильєва, який загинув на Миколаївщині. Після втрати батька у березні 2022 року дівчинка взялася допомагати ЗСУ, продаючи власноруч виготовлені прикраси. Менш як за два місяці дівчинка зібрала гроші на два тепловізори і передала обладнання на передову — у роту, де служив її батько. Ірина досі активно займається волонтерством, повідомляє Суспільне.

- Справили для неї омріяний військовий однострій, в якому Іринку, як вона і хотіла, "будуть боятися всі вороги". За словами мами Іринки, Вікторії, вперше одягнувши передану нашими побратимами форму, дівчинка, розчулившись, дві години проплакала... Водночас Іринка, як і завжди, не полишає свого основного заняття, виготовлення віночків і збору коштів для підтримки нашої бригади і підрозділу, в якому служив її тато. Фактично Іринка — одна із нас, наш Янгол, якому ми безмежно вдячні за недитячі мудрість і рішучість, за її щире серденько і за допомогу! йдеться в дописі 14 ОМБ імені князя Романа Великого. 

На військовому однострої для Іринки шеврони бригади, в якій служив її тато. А також дівчинці дали позивний "Янгол".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також