Ще три релігійні громади на Рівненщині вирішили перейти до ПЦУ

8471 0

Ми у соцмережах:

збори парафіян у селі Озерськ

Віряни вирішили, що так буде правильно.

Зокрема, у селі Озерськ на Дубровиччині відбулися загальні збори релігійної громади Свято-Параскевської парафії Сарненської єпархії Української Православної Церкви московського патріархату. І на цих зборах парафіяни вирішили вийти з-під юрисдикції московського патріархату та перейти до Православної Церкви України.

Так само вчинили й у селі Білашів Острозького району - статут релігійної громади в новій редакції уже подано на реєстрацію до Рівненської ОВА.

А ще - у Вараському районі.

У Рафалівській селищній громаді Вараського району перша громада вирішила перейти до Православної Церкви України.Відбулися загальні збори Релігійної громади Свято-Георгієвської парафії Сарненської єпархії Української Православної Церкви московського патріархату с. Суховоля Володимирецького району, на яких було прийняте рішення про зміну канонічної підлеглості, тобто вихід з-під юрисдикції московського патріархату та перехід до Православної Церкви України. Рішення про перехід було прийняте майже одноголосно, - повідомляє Рівненська єпархія Православної Церкви України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також