Що сімейство рівнян зробило з найдорожчим грибом у світі

37867 0

Ми у соцмережах:

«Рівне вечірнє» дізналося долю чорного трюфеля, одного з найдорожчих різновидів грибів у світі, - знахідку рівнянина, яка наробила фурору серед поціновувачів високої кухні.

 Днями рівнянка Галина Чижевська похвалилася у соцмережах знахідкою свого чоловіка Віталія – грибом різновиду чорний трюфель, один кілограм якого коштує 4 тисячі євро. Про це «Рівне Вечірнє» повідомляло раніше. Ми поцікавилися долею гриба.

-          Ми вирішили його не продавати, а з’їсти, - розповіла п.Галина. – Так, можливо, і виручили б за нього 400 чи 500 євро. Але подумали собі, що в житті нам більше може не пощастити натрапити на таку знахідку ще раз. За все життя його можна так і не спробувати. Так, у ресторанах подають страви з чорним трюфелем, та звідки знати, що це справді цей гриб? До того ж ресторани зазвичай використовують чорні трюфелі, які вирощуються штучно, як і шампіньйони. Особливу цінність має саме лісовий.

За словами Галини Чижевської, частину гриба вона використала для приготування спеціальної олії, якою можна потім заправляти салати. Іншу – для приготування пасти, якою сімя поласувала на вечерю. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також