Школи Рівненщини призупиняють навчання через поширення ГРВІ та грипу

28517 0

Ми у соцмережах:

Школи Рівненщини призупиняють навчання через поширення ГРВІ та грипу

Найбільше учнів захворіло у Костопільському, Корецькому та Острозькому районах. Тут навчання вже призупинено у 8 освітніх закладах. Ще у 24 школах Рівненщини навчальний процес тимчасово призупинять з понеділка.

У Корецькому районі вже призупинили навчання у Великомежиріцькому ліцеї, Копитівському та Світанівському навчально-виховних комплексах. У Малолюбашанській ОТГ учні тимчасово не навчаються у Мащанському ліцеї, Малолюбашанській гімназії, також залишаються вдома вихованці дитячого садочка “Загадка”, що в селі Маща. Тимчасово не ходять на навчання учні Борівської школи, що у Зарічненському районі. Також, як ми повідомляли раніше, навчання призупинили у Острозькому НВК.

Вже з понеділка, 27 січня, навчання призупинять у всіх закладах загальної середньої освіти Костопільського району - 22 школи. Учні Острозької ЗОШ №1 та Острозької ЗОШ № 3 також не ходитимуть на навчання, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

- Батькам треба бути дуже уважними і за перших ознак грипу не чекати, поки минеться або організм поборе інфекцію, а якомога раніше звертатись за медичною допомогою. Найкращий засіб захистити свою дитину це зробити вакцинацію проти грипу, - зазначив завідувач відділу інфекційних хвороб та організації епідеміологічних досліджень Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також