Школярам пропонують, щоб вони відчули себе податківцями

1360 0

Ми у соцмережах:

Школярам пропонують, щоб вони відчули себе податківцями

Національний університет державної фіскальної служби України оголошує ІІ Всеукраїнський Мистецький конкурс «Податкова абетка» - для учнів 1-4 класів та «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» – для учнів 5-9 класів, як складових Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього».

Конкурс носить тематичний характер та повинен популяризувати податкову та митну грамотність, сприятитворчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку, налагодити партнерські відносин між податківцями та майбутніми платниками податків.

Стати учасниками конкурсу запрошують школярів з усіх областей України. Прийматимуть аплікації, колажі, вироби з бісероплетіння, випалювання, різьби, ліплення тощо.  Перший відбірковий етап конкурсу проходитиме у Головних управліннях ДФС в областях та в обласних митницях у грудні 2018 року - лютому 2019 року, а другий фінальний етап - проходитиме у березні 2019 року на базі Національного університету ДФС України.    


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також