Окупанти обстріляли Авдіївський коксохімічний завод

1269 0

Ми у соцмережах:

Окупанти обстріляли Авдіївський коксохімічний завод

Через ворожий удар по Авдіївському коксохімічному заводу загинуло щонайменше 7 людей, 18 поранено. Окупанти поцілили у групу робітників, які сідали в автобус після закінчення зміни.

Про це повідомляє поліція Донецької області, передає УНН.

Обстріл Авдіївського коксохімічного заводу стався сьогодні ввечері. За попередньою інформацією, загинули 7 працівників, ще мінімум 18 дістали поранення. Першу допомогу постраждалим надавали парамедики зі складу поліції та ДСНС, - йдеться в повідомленні.

В поліції зазначили, що окупанти поцілили у групу робітників, які сідали в автобус після закінчення зміни.

Повідомляється, що правоохоронці зібрали докази воєнного злочину росіян. Роботу на місці удару координувало керівництво поліції Донецької області.

- Розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни), здійснюватиме Служба безпеки України" - зазначається в повідомленні.

Раніше голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомляв, що щонайменше 10 загиблих, 15 поранених в результаті обстрілу російськими окупантами Авдіївського коксохімічного заводу.

Авдіївський коксохімі́чний завод — найбільше коксохімічне підприємство у Європі. Випускає 31 вид продукції, основним з яких є доменний кокс для металургії. На частку АКХЗ, припадає до 23 % виробництва доменного коксу в Україні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також