Сина ексдиректора Рівненської АЕС уже не підозрюють у вбивстві

5525 0

Ми у соцмережах:

Сина ексдиректора Рівненської АЕС уже не підозрюють у вбивстві

Поліція більше не підозрює Євгена Павлишина в умисному вбивстві жінки.

Лист з таким повідомленням від головного слідчого управління поліції отримала донька померлої жінки Олександри Гончар. Документ вона оприлюднила у Facebook.

В документі сказано, що старший слідчий Сергій Гуменюк не побачив складу злочину в діях Євгена Павлишина. Тому справу в частині про умисне вбивство закрили.

Нагадаємо, шо проти Євгена Павлишина була порушена справа за статтям ч. 125 (навмисне легке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 121 (навмисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство).

Додамо, 22 червня минулого року в лікарні померла 64-річна жителька Вараша. Причиною смерті вказано тяжкі тілесні ушкодження, які вона отримала напередодні. Донька жінки звинувачує у побитті себе й своєї матері сина колишнього директора Рівненської АЕС Євгена Павлишина. За її словами, це сталося на території бази відпочинку «Холодок», яка йому належить. Літня жінка зробила зауваження чоловіку, що той справляв природні потреби під дверима її орендованого будиночка. Після чого той накинувся на її маму та неї.

Читайте також по темі: Померла жінка, яку привезли до лікарні побитою з бази відпочинку на Рівненщині


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також