Чи сильно впаде ціна на Айфон 7 найближчим часом?

961 0

Ми у соцмережах:

Чи сильно впаде ціна на Айфон 7 найближчим часом?

Ціна на iPhone 7, як і на інші товари з часом завжди знижуються, що дозволяє непогано заощадити на покупці техніки. Якщо мова йде про конкретно цю модель, то в середньому вартість падає майже кожні півроку.

Чому люди досі купують саме сьомий айфон? По-перше, модель досі знаходиться в тренді і володіє потужними характеристиками, що дозволяють власнику використовувати свій гаджет по максимуму. 2 ГБ оперативної пам’яті, камера на 12 МП та процесор Apple A10 в підсумку роблять його потужним телефоном для будь-якої роботи!

Скільки коштує Айфон 7?

Найближчим часом ціна на Айфон 7 дійсно буде падати. Приблизно за півроку його вартість може знизитись на 5-10%. Зараз цей смартфон коштує від 3899 UAH, якщо дивитись на відновлений варіант - https://icoola.ua/apple-iphone-7. Це означає, що за півроку покупці можуть придбати ці телефони за дуже вигідними цінами при цьому маючи технічно не поганий гаджет, а саме iPhone 7 може коштувати близько 3600 UAH.

Варто відзначити, що сьогодні у новому стані серію цих мобільних телефонів Apple практично неможливо придбати, позаяк вона вийшла ще у 2016 році. Відносно б/у, то навряд чи знайдеться смартфон з хорошою батареєю та не пошкодженим корпусом та й ризики того, що ви придбаєте «щось погане» достатньо великі, позаяк на вживану техніку навряд чи хтось надає гарантію.

Розумним рішення, яке залишається – це купити відновлений телефон. Що таке відновлений iPhone -- це гаджет, у котрому могли замінюватися кнопки гучності, акумулятор або будь-які інші косметичні елементи, але при цьому зберігається його початкова оригінальність. Чому тренд на відновлений iPhone зростає? Все тому, що за десятки років корпорації, що випускають гаджети створили величезну кількість нових смартфонів, зовсім забувши про екологію. Відзначимо, що для виготовлення одного нового телефон в світ викидається понад 80 кг електронного сміття, а це погодьтесь – дуже багато. Обираючи відновлене – ви отримуєте оригінальний девайс, в якому всі функції протестовані, а його стан доведений до такого ж, як новий телефон. До того ж, ви не завдаєте шкоди екології і отримаєте за куди нижчу ціну потужний пристрій з гарантією 1 рік.

Параметри iPhone 7 (7 Plus): чи варто купити ці моделі?

Ні для кого не секрет, що цього року у вересні iPhone 7 і iPhone 7 Plus святкують ювілей, а саме 5 років на ринку технологій. Звичайно, в світі техніки, 5 років – не мало, але все ж ці телефони користуються попитом серед багатьох людей досі.

Якщо мова йде про параметри даних телефонів, то багато в чому iPhone 7 (7 Plus) схожі на iPhone 6s  (6s Plus). Проте сьомий айфон отримав новий процесор A10, швидкодія якого набагато краща. Айфон 7 з роздільною здатністю основної камери 12 мегапікселів, дозволяє робити якісні фотографії навіть при поганому освітленні. Це дуже важливо для людей, які хочуть створювати якісні фотографії.

Відносно iPhone 7 Plus, то тут з камерою набагато краще, адже основний модуль оснащений ексклюзивним портретним режимом камери, що дозволяє створювати ефект боке. Ця характеристика дуже важлива для людей, що займаються фотографуванням. Такий ефект дозволяє розмивати задній фон предмету.

Ще однією не менш важливою характеристикою є оперативна пам'ять і місткість акумулятора. Об'єм оперативної пам'яті Айфон 7 - 2 Гб, а iPhone 7 Plus - 3 Гб. Місткість акумулятора iPhone 7 - 1960 мАг, а iPhone 7 Plus - 2910 мАг.

Серію цих смартфонів можна дійсно назвати надзвичайно зручними. Дисплей плавно поєднується з вигнутими металевими краями. Тактильні відчуття просто прекрасні, саме тому дуже багато власників не носять чохол, адже алюміній 7000 серії, з якого виготовлений корпус, відчувається в руці дуже приємно.

Чи варто купити відновлений iPhone 7 у 2021/2022 році?

Скажемо так, якщо ви хочете вперше придбати смартфон Apple, то ця модель ідеально підійде саме вам. Телефон буде оновлюватися ще 3-4 роки, а навіть найновіші додатки та ігри – запускаються швидко і без лагів. Ну і звісно ціна, погодьтесь за 3899 грн придбати цей телефон в ідеальному стані – хоче кожен, а у наступному 2022 році купити Айфон 7 можна за куди меншу ціну.

Смартфон може робити чудові фотки, прекрасно тримає заряд акумулятора цілий день і володіє швидкодією на рівні персонального ПК. Стійкий до падінь та проникнення вологи всередину – він, при дбайливому ставленні, прослужить власнику ще багато років. До того ж, відновлений варіант не завдає шкоди екології, а це в реаліях нашого часу дуже важливо!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також