Слободенюк вже не полковник і не начальник

2585 0

Ми у соцмережах:

Слободенюк вже не полковник і не начальник

Тривалий час перебуває на лікарняному Микола Слободенюк, який керував управлінням ДАІ області. Незважаючи на це, його у вівторок звільнили з цієї посади, а іншої поки що не запропонували.

Тривалий час перебуває на лікарняному Микола Слободенюк, який керував управлінням ДАІ області. Незважаючи на це, його у вівторок звільнили з цієї посади, а іншої поки що не запропонували. Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов своїм наказом скасував Миколі Слободенюку звання полковника, яке він достроково отримав ще понад рік тому. Отож тепер п.Слободенюк підполковник. Відбулася зміна керівництва в ході так званої реорганізації ДАІ області, яка передбачає замість управління створення відділу. Наказом міністра на посаду начальника відділу ДАІ Рівненщини 26 жовтня призначено майора Ярослава Ковальчука.

Довідка «РВ» Ковальчук Ярослав Ігорович народився у 1972 році у Львові. Закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет та Львівський державний університет внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1994 році на посаді інспектора дорожньо-патрульної служби на Львівщині, працював заступником командира окремого батальйону ДПС ДАІ при управлінні МВС України у Львівській області. З березня цього року переведений на Рівненщину — обіймав посаду заступника начальника управління ДАІ УМВС України в Рівненській області — начальника відділу автомобільно-технічної інспекції та реєстраційно-екзаменаційної роботи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також