Сніданок по-французьки: готуємо цибулевий омлет із хрусткими грінками

2117 0

Ми у соцмережах:

Сніданок по-французьки: готуємо цибулевий омлет із хрусткими грінками

Цибулевий омлет з хрусткими грінками – це чудова комбінація простих, але смачних інгредієнтів, що зробить ваш сніданок незабутнім. Легкий і ситний, він підкорить навіть найвибагливіших гурманів.

Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
цибуля шалот – 3-4 шт.;
вершки 30% – 50 г;
сіль та перець за смаком;
французький багет – 1 шт.;
вершкове масло – 50 г.

Спосіб приготування:
Наріжте цибулю тонкими кільцями та обсмажте її на вершковому маслі до золотистого кольору, щоб вона стала м’якою і ароматною, повідомляє «Дім».

Поки цибуля готується, збийте яйця з сіллю, перцем та вершками до однорідної маси. Вилийте яєчно-вершкову суміш на пательню, в якій вже смажиться цибуля, і готуйте омлет на середньому вогні, перевертаючи його, щоб він рівномірно підсмажився з обох боків.

Тим часом поріжте багет на скибочки і підсмажте їх на сковороді до хрусткої скоринки. Коли омлет і грінки готові, подавайте страву гарячою, насолоджуючись смачним поєднанням ніжного омлету та хрустких грінок.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

загрузка...

Читайте також