Сонячний сухофрукт

950 0

Ми у соцмережах:

Сонячний сухофрукт

Курага містить натрій, магній, залізо, калій, кальцій, фосфор, вітаміни групи В, А, РР і С. Завдяки цьому здійснюється комплексний вплив на організм.

Курага настільки корисна для серця, що її рекомендують вживати в їжу після серйозних проблем із серцем, наприклад, після серцевого нападу. Вважається, що курага дозволяє швидше відновитися і прийти до стану норми. Вона також є одним з кращих і надійних способів очистити організм. Детокс-ефект досягається за рахунок багатого антиоксидантами складу.

Навесні багато людей можуть зіткнутися з проблемою гіповітамінозу, оскільки за зимовий період організм не отримував достатньо поживних речовин. Побалуйте себе «вітамінним» десертом: змішайте курагу, чорнослив і будь-які горіхи разом з медом.

Курага є додатковим засобом схуднення. Річ у тім, що вона має здатність очищати кишечник, що сприятливо позначається на його мікрофлорі. До того ж, за допомогою кураги можна легко втамувати голод за рахунок великої кількості клітковини.

Чим якісніші абрикоси використовувалися при виготовленні, тим дорожча і сама курага. До речі, за рахунок способу приготування в сухофруктах цінних речовин міститься більше, ніж у свіжих абрикосах. Ідеальна велика курага неприродно яскравого кольору виглядає настільки привабливо тільки тому, що до неї додали хімічні елементи, а це зводить корисність до нуля.

Курагу не обов'язково їсти тільки в чистому вигляді, вона є також ідеальним компонентом для курки або індички, оскільки саме по собі м'ясо птиці не володіє яскраво вираженими смаковими якостями. Також курагу використовують в десертах, салатах, компотах та ін.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також